Otthagyta az elvonót az RTL Klub gyerekverő sorozatszínésze

Molnár Gusztáv és felesége
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv bár megígérte, hogy elvonóra megy, nem sikerült a harca, egy hónap után saját felelősségére elhagyta a rehabilitációs intézetet. A felesége, Molnár-Fazekas Vivien szerint a férje megint nekifut, napokon belül bevonul egy másik intézménybe.
Vágólapra másolva!

Alig egy hónappal ezelőtt jelentek meg az első hírek arról, hogy Molnár Gusztáv színész bipoláris depresszióval küzd és alkoholbeteg, aminek következtében egyre botrányosabb lett a szakmai és a magánélete is. A színészt tavaly nyáron a volt párja vádolta azzal, hogy bántalmazta a közös gyereküket, aztán idén nyáron kiderült, hogy különköltözött a második feleségétől, mert nagyon komoly alkoholproblémákkal küzd.

Facebook

Molnár Gusztáv a szétválás után fogadkozott, hogy rehabilitációra fog járni, mert mindennél fontosabb számára az, hogy a feleségével, Viviennel és annak kisfiával folytathassák a közös életüket, de a jelek szerint mégsem volt elég erős az az elhatározás. A Bors legfrissebb információi szerint a színész ugyan tényleg bement egy klinikára, de onnan a saját felelősségére távozott a napokban.

- nyilatkozta Molnár-Fazekas Vivien.