A fiatal férfi a fenyegetések hatására olyan pánikrohamot kapott, hogy kórházba kellett szállítani. 

Király Dávid Izmael nevét akkor ismerték meg sokan, amikor pár nappal ezelőtt kirobbantotta a Schobert Norbi-Béres Alexandra botrányt. Mint ismert, van egy immár nyolc éve működő Facebook-csoport, melynek több tízezres tagjai csakis azért tömörültek közösségbe, hogy a Schobert családot gyalázzák. Király Dávid Izmael azt állítja, bizonyítani tudja, hogy a mocskolódó csoport üzemeltetője Béres Alexandra fitneszedző.

A bizonyítékok ismeretében Schobert Norbiék azonnal a rendőrségre mentek, és megtették a feljelentést, ahogy Béres Alexandra is, aki viszont azt nyilatkozta, hogy semmi köze az ügyhöz, és nem fogja hagyni magát.

Forrás: TV2

Az ügyben már nyomoznak a hatóságok, Király Dávid Izmael pedig halálos fenyegetéseket kapott a csoport tagjaitól, ami nagyon megviselte érzelmileg. A Bors értesült arról, hogy a fiatal férfi emiatt kórházba került, ahol kiderült, hogy komoly bajban van.

Szombaton kaptam egy üzenetet, egy elég komolyat egy idegentől, amitől bestresszeltem, fájt a szívem és a mellkasom, légszomjam lett. Elvitt a mentő, jelenleg úgy néz ki a CT alapján, hogy tüdőembólia-gyanús vagyok. Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet. Jelenleg is bent fekszem. És ha minden rendben lesz, akkor is 1 évig kb. gyógyszeren kell élnem. Mindez a csoport gyűlölete és mocska miatt..."

Schobert Norbi is megszólalt az ügyben, hogy mit mondott, arról a következő oldalon olvashat, lapozzon!