Nekiestek a dühös anyukák Rácz Jenő feleségének

Rácz Jenő az esküvőről: "Megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem"
Vágólapra másolva!
Rácz Jenő felesége, Gyuricza Dóra a gyereknevelésről beszélt új videójában, ez azonban korántsem tetszett minden anyukának.
Vágólapra másolva!

Dühös édesanyák támadták Rácz-Gyuricza Dórát, miután bejelentette, hogy új videójában a gyereknevelés nehézségeiről, sokak által fel nem tett kérdésekről fog beszélni – többek szerint azonban nincs meg ehhez a kellő tapasztalata, hiszen még négy hónapja sincs, hogy anya lett.

"Meghirdettem a workshopot, és még aznap eljutott hozzám a hír, hogy több tízezres követőtáborral rendelkező influenszer anyukák írják az oldalukon, mégis, mit képzelek magamról, három hónapos anyaként ne osszam már az észt az anyaságról" – mesélte Dóra a Story magazinnak.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra Forrás: Instagram

"Szó sincs arról, hogy bárkinek én akarnám megmondani a tutit, mint ahogy azt sem gondolom, hogy négy hónap után már mindent tudok az anyaságról. Mi több, az első pillanattól kezdve tele vagyok kérdésekkel, amikre nem kaptam választ, mert vagy túl prűd volt az orvos ahhoz, hogy a testem változásáról kérdezzem, vagy nem találtam semmi használhatót a neten. És sokkal könnyebb lett volna ezt az első négy hónapot is végigcsinálnom, ha tudom, nem vagyok egyedül" – tette hozzá.

A videó megjelenése után egyébként már barátságosabb lett a hangnem a kommentek között, támogató, hálás hozzászólások is érkeztek szép számmal.