Újra szerelmes Selena Gomez, mutatjuk, kibe - fotó

Selena Gomez, green dress, zöld ruha
Vágólapra másolva!
Selena Gomez utolsó nyilvános kapcsolata Justin Bieber énekessel volt, amely csúnya véget ért, ugyanis az énekes megcsalta Gomezt jelenlegi feleségével, Hailey Baldwinnal. Selena Gomez a csúnya szakítás óta, mely 2017-ben történt, nem beszélt a szerelmi életéről, de most úgy tűnik, hogy újra rátalált a boldogság.
Vágólapra másolva!

A 30 éves énekes-és színésznő Positanóból jelentkezett be TikTok-oldalán, viszont ott sem árulta el, hogy nem egyedül tartózkodik az olasz városkában. Szemfüles lesifotósok azonban titokban több képet is készítettek Gomezről, aki az olasz filmproducer, Andrea Iervolino társaságában élvezi a napsütést.

A páros 2016-ban ismerkedett meg a Késik a szüret (In Dubious Battle) című film forgatásán, melynek egyik főszereplője Selena Gomez volt. Korábban is felbukkantak már egymás oldalán, de eddig még nem teljesedett ki igazán kapcsolatuk. Mostanra már elég komolynak tűnik a dolog, legalább is a róluk készült felvételek alapján nem csak barátság lehet kettőjük között, bár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt - írja a DailyMail.