David Spade szerint úgy lehetett volna a Chris Rock és Will Smith közt elcsattant pofonról legjobban elterelni a figyelmet, ha Katalin hercegné is megpofozta volna a kis Lajos herceget, amikor az okot adott rá. 

Nagyobb hírverés lett abból, amikor Katalin hercegné kisfia, Lajos egy királyi rendezvényen neveletlenül viselkedett és a nyelvét nyújtogatta édesanyjára. David Spade amerikai színész-humorista, most ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy szerinte Katalin hercegnének akkor kellett volna egy pofont adnia fiának, ám ez elmaradt.

"A gyereke, aki olyan 3 éves, eléggé fura, tudod, grimaszol, és azt mondja neki, hogy fogja be, meg minden. Arra gondoltam, hogy Chrisnek nagyon sokat segítene, ha felpofozta volna a gyereket" - mondta Spade, Mike Tyson műsorában.

David Spade jó barátja Chris RockForrás: Page Six

Chris nagyon nem akarja már, hogy az a pofon beszédtéma legyen, így legalább Katalin és fia pofonjáról beszélnének az emberek helyette. Jó lett volna ha legalább úgy tesz, mint aki ad egy taslit a gyereknek"- tette még hozzá Spade.

Az Oscaron elcsattant pofon Will Smith és Chris Rock között, azóta is téma Amerikában, pedig Will Smith már nyilvánosan bocsánatot kért érte, ám Rock még mindig nem bocsátott meg neki - írja a Page Six.