Ezért nem mer gyereket vállalni Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi
Vágólapra másolva!
Agárdi Szilviről köztudott, hogy születése óta látássérült. Egy ideig a jobb szemére homályosan látott, majd 2021-ben teljesen elvesztette látását. Ez is befolyásolja őt abban a kérdésben, hogy szeretne-e egyszer ő maga is édesanya lenni.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőre nemrég újra rátalált a boldogság, párjával, Gergővel jól kijönnek és a férfi is jól áll hozzá a gyerekvállalás kérdéséhez és mindenben támogatja párját. Agárdi tudja, ha arra kerülne sor, hogy mégis gyereket vállal, az egész családja támogatná, de benne több kérdés is felmerült, ami miatt tart a dologtól.

„Gergővel is beszéltünk már erről, de még fiatal a kapcsolatunk, és mi is fiatalok vagyunk a családalapításhoz. Félnék, hogy nem látom, mit csinál, azt mondják, a gyereknevelés egyébként is egy vakrepülés" – mondta viccelődve a Bors érdeklődésére Agárdi, aki édesanyja tapasztalatai alapján is úgy érzi, hogy mindig szívfájdalmat okozna neki, hogy nem láthatná gyerekét mosolyogni. Épp emiatt párja is megértő vele, hogy miért támadnak kétségei a 27 éves énekesnőnek.

nem lenne fair, hogy éppen az anya nem láthatja a baba kis arcocskáját, ahogy változik, ahogy rámosolyog, az első lépéseket. Igazságtalannak érezném ezt a dolgot – emlékezett vissza egy korábbi beszélgetésükre Agárdi, de hozzátette, hogy több hasonló helyzetben lévő családot ismer, ahol minden rendben ment a gyerekekkel.