Veszélyben a Dancing with the Stars zsűrije

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Idén ősszel folytatódik a TV2 csatorna egyik legsikeresebb műsora, a Dancing with the Stars, mely már a harmadik évaddal tér vissza a képernyőre. Ahogy tavaly is, idén is szereplőválogatást hirdetett a csatorna, így nem biztos, hogy ugyanazok a zsűritagok tölthetik be az ítélethozók szerepét, akiket eddig megszokhatott a közönség.
Vágólapra másolva!

Lehetséges, hogy már nem tér vissza következő évadban Ördög Nóra, Molnár Andrea táncos, Kováts Gergely Csanád táncos-koreográfus és Bereczki Zoltán, akik eddig pontozták a versenyzőket. Egy valaki, azonban már biztosan folytathatja munkáját, igaz nem zsűriként, hanem műsorvezetői feladatokat fog ellátni.

Nem más térhet vissza, mint Gelencsér Tímea, aki eddig minden évadban felbukkant a műsorban, az első évadban ő maga is táncolt és meg is nyerte azt. A második évadban az online háttérműsor háziasszonyaként tért vissza, melyre újból felkérték az egykori szépségkirálynőt, aki már nagyon várja a kezdést.

"Számomra a Dancing with the Stars az évnek a fénypontja! Minden évben alig várom, hogy jöjjön az ősz és kezdődjön a műsor, legalábbis az elmúlt három évemben. Nagyon örültem, hogy táncolhattam ebben a műsorban, annak pedig kifejezetten örülök, hogy most már második éve lehetek a háttérműsorok háziasszonya. Idén is ott leszek mindenhol, kiderítek mindent, megmutatok kulisszatitkokat, végig kísérem a versenyzőkkel az egész versenyt. Már alig várom!" – újságolta boldogan Gelencsér Tímea.