Veszélyes fotók miatt támadják Kylie Jennert

Kylie Jenner
Vágólapra másolva!
Rázúdult a népharag Kylie Jennerre, miután kesztyű és hajháló nélkül jelent meg a kozmetikai laborjában – és erről az Instagramon is közzétett pár fotót.
Vágólapra másolva!

Kylie Jenner milánói kozmetikai laborjából posztolt pár képet és videót egy lapozható Instagram-bejegyzésben, a többség azonban nem a készülő termékre figyelt, hanem arra, hogy a sztár fittyet hányt minden higiéniai előírásra és biztonsági szabályra.

Jenner ugyanis kesztyű és különösebb védőruha nélkül, kibontott hajjal jelent meg a kozmetikai termékek felett, a kommentelők egy része meg is jegyezte, hogy jó lesz majd a hajszálait kiszedegetni a megvásárolt krémből.

Az esettel foglalkozó Insider szerint egyáltalán nem biztos, hogy a videón látott termék tényleg kereskedelmi forgalomba kerül, ahogyan azt sem lehet pontosan tudni, hogy Jennert a gyártási területen fotózták-e le.

A lapnak a sztár nem reagált hivatalosan, egy elismert kozmetikai szakember, Kevin James Bennett támadó posztjára azonban válaszolt:

Forrás: Instagram

Jenner itt azt írta, hogy semmiképp nem tenné ki kockázatnak a saját vásárlóit, soha nem szegné meg a biztonsági előírásokat: a képek egy számára elkülönített, kreatív "laborban" készültek, ahol csak a saját ötleteit szokta kipróbálni.