Megszűnik az HBO Max

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
Megszűnik az HBO Max, és egy új streamingszolgáltató lesz helyette. Az HBO Max és a Discovery Plus várhatóan 2023 nyarán olvad össze. 
Vágólapra másolva!

2022 márciusa óta Magyarországon is elérhető az HBO Max, amely streamingszolgáltatóként az HBO, a Warner Bros., DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások tartalmainak ad otthont. A platform az HBO GO szolgáltatását váltotta le.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Március 8-tól Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia internetezői fizethettek elő a streamingvállalat tartalmára.

Az HBO Max ezzel 61 területen lett elérhető Európában, az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és a Karib-térségben. Globális terjeszkedése az idei év során később folytatódik, amikor Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában is elindul a szolgáltatás, amely a tervek szerint a további terjeszkedés során Délkelet-Ázsiába is eljut majd - írtuk márciusban.

Most a The Verge arról ír, hogy az HBO Max nem halott, de nincs neki sok hátra,

várhatóan 2023 nyarán összeolvad az HBO Max és a Discovery Plus, ahogy azt a Warner Bros Discovery ügyvezető igazgatója, David Zaslav is jelezte.

Az HBO Original továbbra is olyan műsorokat szállít, mint A Lakers dinasztia felemelkedése, Az aranykor vagy az Eufória. A platformon klasszikus sorozatok is elérhetők, mint például az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek.