Keményen bírálják rajongói Singh Vikit

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki egy ideje éles stílusváltáson ment keresztül, ami egyes rajongóinak tetszik, míg másoknak épp ellenkezőleg. Akik eddig kedvelték Singh-et, azoknak most nagyon furcsa lehet, hogy kedvencük teljesen más irányt vett előadóként, ezt egyesek csípős megjegyzésekkel adják az énekesnő tudtára.
Vágólapra másolva!

Singh Vikinek az idei a változások éve, egy hosszú kapcsolata tért véget, felszedett pár plusz kilót és mind zeneileg, mind stílusban egy sokkal merészebb karakterré vált. Egy korábbi dala, az Irigy kutya is szókimondóbb volt a megszokottnál, melyben kritikusainak vágott vissza, már akkor érezhető volt, hogy egy teljesen új irányt vett az énekesnő. Azóta egyre pikánsabb felvételeket oszt meg magáról és ez sokaknak nem tetszik.

Néhány nappal ezelőtt jelent meg az énekesnő Bomba című dala és videoklipje, mely sok rajongónál kiverte a biztosítékot és nem tudták szó nélkül hagyni, hogy mi történik Singh Vikivel. A rosszalló kommenteket Singh sem hagyja szó nélkül, keményen visszavág az őt ért kritikákra.

és menedzsercsere kéne, kedves Viki, ám még nem késő. Aprópénzre váltod a szépséged és a tehetséged – írta egy csalódott rajongó, amire Singh csípős választ adott: Oda meg nagyon gyorsan egy szemüveg!

"Senkinek se kell? 10-ből 9,5 férfi megk*rná azonnal... Az a fél férfi meg más lyukra játszik" – írta egy másik követő.

Az énekesnő ezt sem hagyta szó nélkül:

"Sírhatnékom van, főleg mert van egy félvér pandzsábi kislányom, és látom a neved mögötti kulturális hátteret is hozzá – írta egy nő, de Singh Viki emelett sem tudott elmenni szó nélkül.

"Hagyjuk már kérlek ezt az "Indiázást" kommenttel felelt, majd kifejtette, hogy ott is ugyanez a képi világ köszön vissza a klipekben" – válaszolta az énekesnő.

Sokaknak már nem is a merész stílus szúrt szemet, hanem Singh visszavágásai kommentben, ami nagyon unszimpatikusnak hatott egyesek szemében.

Tudom, egy erős nő képét szeretnéd láttatni, de a flegma és közönséges stílus nem segít ehhez hozzá. (...) Azt gondolom, ha valóban elégedett nő vagy, akkor azt nem kell bizonygatnod sehol. Nem kell naponta, minden számodra nem tetsző kommentben ezt kifejteni – idézi a Bors a Singh Viki klipje miatt kialakult szóváltást egy részletét.

A szóban forgó videoklipet a linkre kattintva tekintheti meg.