Ahogy korábban megírtuk, Béres Anettet műtétje után három héttel engedték haza a kórházból. Ez még koránt sem jelenti, hogy jól lenne, sőt gondozásra szorul, ezért édesanyjához ment, aki most ápolja a lányt.

Béres elmondása alapján még hosszas rehabilitáció áll előtte, bár nagyon örül, hogy végre otthon lehet és pozitívan áll a gyógyuláshoz.

„Abból áll egy napom, hogy tízpercenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert nemhogy a csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy életben maradtam" – idézi a Blikk Béres Anettet.

Hál' Istennek, nem lettem nyomorék. Tudok mozogni, a jobb lábamat műtötték – ugye, minden törésnek hat hét a gyógyulása –, azt még nem érheti terhelés. Úgyhogy járókerettel tudok jelenleg mozogni – nyilatkozta az egykori realitysztár, akinek a csigolyacsontműtét miatt pár hétig még egy rögzítő is hordania kell.

Béres az eset óta hatalmas változáson ment át lelkileg is és arra is rájött, hogy kik az igaz barátai, és a családja az, akire mindig igazán számíthat.