Reagált a terhességéről szóló hírekre Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina nagyon elfoglalt, sűrű programjai miatt folyton úton van, de nem szeretné elhanyagolni követőit, ezért úgy döntött, hogy menet közben is válaszol a kérdésekre, ha ideje engedi. Lehet később megbánta, hogy felvetette a lehetőséget, ugyanis elég merész kérdéseket kapott néhány kommentelőtől.
Vágólapra másolva!

Nemrégiben kapott szárnyra a pletyka Kulcsár Edina terhességéről, ugyanis egy Instagram-sztoriban közzétette, hogy orvosnál járt és a szemfüles követők kiszúrták, hogy a háttérben egy családalapítással kapcsolatos plakát látható. Rögtön el is indultak a találgatások, hogy a volt szépségkirálynő már is teherbe esett a rapper, G.w.M-től, Kulcsár most maga öntött tiszta vizet a pohárba.

Egyik rajongója nem kertelt és rákérdezett: Szia! Tényleg várandós vagy? Kulcsár erre viccelődve reagált, hogy ő nem tud róla, majd még egy hasonló kérdést tettek fel neki.

– kérdezte egy kíváncsi követője, mire a modell újra tisztázta, hogy nem az, endokrinológusnál járt, amikor félreértették a helyzetet, de többet nem árult el az egészségi állapotáról.

Egy másik kommentelő is említette, hogy nemrég látta Kulcsár Edinát az egyik bevásárlóközpontban és lehet azért gondolják többen is, hogy terhes mert van egy kis felesleg a hasán. Kulcsár nem sértődött meg a véleményen, hanem elismerte, hogy valóban felszedett pár kilót és nem lapos a hasa, de majd az lesz. De nincs mit tenni, mert szeret enni – írja a Bors.