Adományt gyűjt családja, nem tudják eltemetni a váratlanul meghalt szappanoperasztárt

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
Tragikus hirtelenséggel, eddig tisztázatlan körülmények között halt meg a 31 éves brit szappanoperasztár, Sam Gannon, akit az Emmerdale című sorozatban ismert meg a közönség.
Vágólapra másolva!

Gannon épp Kaliforniában tartózkodott családjánál, amikor a végzet utolérte. Hozzátartozói a adománykérést indítottak azért, hogy holttestét el tudják szállítani Selbybe, Észak-Yorkshire-be, ami fiatal színész valódi otthona volt - írja a DailyMail.

Sam Gannon halálhírét testvére, Amy Kelly erősítette meg, aki azt is megosztotta, hogy a hazaszállításra, valamint a temetésre is adományt gyűjtenek, mert a család sajnálatos módon nem tudja finanszírozni.

Szeretett másokkal törődni, egy érzékeny lélek volt. Az elismerő szavak, amit a rajongóktól kapott nagyon jól estek neki. Sam hirtelen halála miatt adományt gyűjtünk a holttestének az Egyesült Államokból történő haza szállítására valamint a temetésre. 17.000 fontot tűztünk ki célul, mivel még nem ismerjük a tényleges költségeket" – idézi a Blikk a színész testvére által közzétett szöveget.