Baby Gabi egy súlyos autóbalesetnek köszönheti, hogy sztár lett

Baby Sisters
Vágólapra másolva!
Baby Gabi elárulta, hogy a Spice Girls volt a minta, amikor belefogtak a női zenekarba. 
Vágólapra másolva!

A Baby Sisters magyar lányegyüttes volt az 1990-es évek második felében, tagjai Hertelendy Klára, Bognár Éva, Szklenár Gabi voltak. Négy nagylemezük jelent meg, az első (Jó estét nyár, jó estét szerelem) 1997-ben, az utolsó (Lesz, ami lesz) 2000-ben. Az együttes 2001-ben közös megegyezéssel feloszlott, utána a három lányból kettő szólókarrierbe kezdett.

Baby Sisters

"Évi meg Klári találták ki a csapatot, és megvolt a harmadik tag. Egy lányzenekart akartak csinálni, kerestek egy zeneszerzőt, egy menedzsert. Megtalálták Berkes Gábort. Volt egy harmadik lány, akinek lett egy súlyos autóbalesete... az én szerencsém az ő szerencsétlensége volt, de a dalok közben már készültek, és hallották a fülest, hogy készülődik egy új lányzenekar is" - mesélte el Baby Gabi, hogy miért kellett sietni.

A kórházba került lányt pótolni kellett gyorsan. "Én Pintácsi Vikiniél tanultam énekelni, neki vokáloztam, engem ott találtak meg. A Rád gondolok-kal pedig nagyon berobbantunk" - emlékezett Palik Lászlóék műsorában. Alább az említett sláger: