A pszichiátriára szállították az ismert színészt, miután betört egy idősotthonba

Grease Rockin' Rydell Edition DVD Launch Event EOS1DMkII-232489 71907100 Horizontal
SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 19: Actor Eddie Deezen attends the celebration of the DVD release of "Grease Rockin' Rydell Edition" at the Santa Monica Pier on September 19, 2006 in Santa Monica, California. (Photo by David Livingston/Getty Images) *** Local Caption *** Eddie Deezen (Photo by David Livingston / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A bíróság szerint nincs beszámítható állapotban, önmagára és másokra is veszélyt jelenthet Eddie Deezen amerikai színész, akit így egy pszichiátriai intézetbe szállítottak.
Vágólapra másolva!

Mentális zavara miatt nem küldik börtönbe az áprilisban letartóztatott Eddie Deezent. A Grease-ben Eugene-ként látott színész így egyelőre egy marylandi pszichiátriára került, és egészen addig ott kell maradnia, amíg el nem múlik a veszélye annak, hogy kárt tegyen önmagában vagy másokban.

Eddie Deezen még 2006-ban Forrás: Getty Images via AFP/2006 Getty Images/David Livingston

Deezen idén áprilisban betört egy idősotthonba, valamint egy másik, közeli házba is megpróbált bejutni, de nem ez volt az első alkalom, hogy zavartan viselkedett: korábban egy étteremben rendezett jelenetet, a kiérkező rendőröket pedig tányérokkal dobálta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!