Újabb képek a Baywatch-sztár topmodellről, aki 39 évesen fogatlan, kopasz hajléktalan nő lett

Loni Willison
Vágólapra másolva!
A Baywatch sztárja volt Loni Willison, aki mára teljesen lecsúszott és hajléktalanként él. A színésznő 2012-ben ment feleségül Jeremy Jacksonhoz, ám a házasságuk - többek között - Willison kábítószer-függősége miatt két év után véget ért. Loni később mindenét elveszítette, és már jó ideje Kalifornia nyomortelepein látják feltűnni, ahol időről időre fotókat is készítenek róla. A friss fotókért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Az egykor ünnepelt modell azt vallja, nem kér a segítségből, így is mindene megvan, amire szüksége lehet: "Nincs mobiltelefonom. Van kajám, van hol aludnom. Itt-ott kapok pénzt, és van élelmiszer a kukákban és a boltok közelében. Ennyi pont elég nekem" - nyilatkozta.

Loni Willison

Loni kálváriája még 2018-ban kezdődött, amikor elvesztette asszisztensi állását egy Los Angeles-i sebészeti központban. Később ingatlanosként dolgozott, de becsapták, nem kapta meg a fizetését, ekkor omlott össze és súlyosbodott a szenvedélybetegsége is. A számláit sem tudta fizetni, így kilakoltatták.

"Két munkahelyemet elvesztettem, minden összeomlott körülöttem. Két év telt el, azóta az utcán vagyok" - nyilatkozta Willison, akit állítólag kényszerképzetek gyötörnek, állítja, hogy a saját lakásában villamos árammal kínozzák.

Az új képekért lapozzon!