Ashton Kutcher megvakult, megsüketült és lebénult egy ritka betegség miatt

másodállás
Ashton Kutcher Airbnb, Skype és Spotify befektető Ashton Kutcher nem csak jó színész, hanem nagyszerű üzletember is. Befektetései révén sikerült megsokszoroznia millióit. Még a mai népszerűségük előtt Ashton megjósolta ezeknek a cégeknek a sikerességét, és nagy összegeket fektetett a vállalkozásokba.
Vágólapra másolva!
Mint kiderült, Ashton Kutchert szörnyű betegség támadta meg két éve, aminek következtében egy időre a látását és a hallását is elvesztette, miközben járni sem tudott.
Vágólapra másolva!

Ashton Kutcher a Running Wild With Bear Grylls: The Challenge című műsorban mesélt arról, hogy nagyjából két éve egy ritka autoimmun betegséggel, a vaszkulitisz (érgyulladás) egy formájával diagnosztizálták.

Ashton Kutcher Fotó / AFP

A betegség során a színész elvesztette a látását, a hallását és az egyensúlyérzékét, és körülbelül egy évbe telt, mire mindet visszanyerte. "Nem igazán értékeled a dolgokat, amíg el nem tűnnek, nekem pedig fogalmam sem volt, hogy képes leszek-e újra látni, hallani vagy lábra állni" – mondta Kutcher, aki szerint csoda, hogy életben maradt.