"Egy igazi senkiházi kis b*zi vagy" - üzente G.w.M a mobilvécénél szexelő énekesnek

Azahriah, G.w.M
Vágólapra másolva!
G.w.M keményen szállt be egy vitába, amely két másik zenész, Azahriah és Missh között indult.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, újabb botrány robbant ki a mobilvécé mögött szexelő Azahriah körül: először a YouTube-on igen népszerű rapper, Missh leszólta őt, mire Azahriah visszavágott, "pizza king type rappeseket" is emlegetve.

Úgy tűnik, Kulcsár Edina barátjánál, az eddig sem visszafogottságáról ismert G.w.M-nél ez a kifejezés verte ki a biztosítékot, és kiállt Missh mellett – miközben Azahriah-t lényegében elküldte melegebb éghajlatra.

Azahriah, G.w.M Forrás: Instagram

"Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy pizza king type rapper? Már akkor fellépni jártunk, mikor még azt sem tudtad, mi lesz belőled. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy a Missh rólad beszél, hát basszus, sose leszel egy Missh. Egy igazi kis senkiházi b*zi vagy, egy tiszteletlen kis k*csög" – idézte a Ripost G.w.M-et.

A rapper egyébként már korábban sem finomkodott, ha Azahriah-ról volt szó, nemrég "kis kompjúterkukac görcs"-nek és húgyosnak nevezte.