Mint ahogy azt az Origo is megírta, Klapka György és Mary Zsuzsi közös gyereke, Dennis múlt pénteken egy epilepsziás roham utám meghalt. A Blikk azt írja, a fiatal férfi próbálta magát összeszedni és új célokat kitűzni, de félt, hogy az egyik roham után nagyobb lesz a baj.

Dennis mindig is nagyon egyedül érezte magát, és ez csak erősödött benne, amikor 2011-be az édesanyja, majd 6 évre rá az édesapja is meghalt. Ezek után csupán a macskái és egy-két barátja maradt a jóhiszemű fiú mellett, aki könnyen a szívébe zárt bárkit - írta a lap.

Dennis a Blikknek halála előtt nem sokkal azt mondta, nincs jól, nehezen éli meg a hétköznapokat. Nemrég veszítette el a szerelmét, és egyre többször és intenzívebben jelentkeznek az epilepsziás rohamai.

Picit félek, hogy az egyik után tényleg nagy lesz a baj - mondta a lapnak.

Klapka Dennis édesapjávalForrás: TV2

Arról is beszélt, hogy úgy érzi, semminek nincs értelme, de próbálja magát összeszedni és új célokat kitűzni, mert szeretné, ha a szülei odafenn büszkék lennének rá.

Édesapámtól sok mindent tanultam az üzletről, és ezeket szeretném egy saját vállalkozásban kamatoztatni – mondta a lapnak Klapka György fia, aki pontosan tudta, hogy a rohamait korábbi kábítószer- és alkoholfüggőségének köszönheti. Le akart számolni káros szenvedélyeivel, hiszen testközelből látta, ahogy az édesanyja, Mary Zsuzsi életét is tönkretette az alkohol és a depresszió.