Andrei Mangra elárulta, miért nem talál magának társat

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Rubint Réka és Andrei Mangra
Rubint Réka és Andrei Mangra
Vágólapra másolva!
Sokat gondolkoztam azon, hogy miért nem találok társra - mondta.
Vágólapra másolva!

„Teljes gőzzel belevetettem magam a tánctanításba, ami nagyon sok energiámba kerül. Ráadásul most nem párokat oktatok, hanem egyéni táncosokat, ami teljesen más megközelítést igényel. Egyébként jelenleg szingli vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy egyedül semmit sem szeretek csinálni. Utazni sem például, de semmilyen más programot. Ezért minden energiámat a táncra és a tanításba fektettem.

Úgy vélem, nagyon nehezen engedek közel magamhoz másokat. Egy bizonyos határig könnyen megy az ismerkedés, de a legbelsőbb énemet nem tárom fel másnak. A csillagjegyem Halak, mi egyébként is elég zárkózottak vagyunk" – mesélte.

Rubint Réka és Andrei Mangra Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Szerintem nagyon erős pár leszünk. Réka profi, kitartó és nagyon szorgalmas. Már az első találkozásunkkor nagyon sokat beszélgettünk, megvolt köztünk az összhang, még autókázni is elmentünk. Visszatérve egy kicsit rám, igaz, hogy eltűntem, de a közeljövőben sokat fogtok hallani rólam, nagy dobással készülök" – ígérte a Dancing with the Stars második évadának győztese, aki Rubint Rékával lesz párban.

Forrás: Ripost