Szexuális zaklatással vádolják az egykori gyereksztárt

2019 Fox Upfront GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities new york city new york
NEW YORK, NY MAY 13: Fred Savage attends the 2019 FOX Upfront at Wollman Rink, Central Park on May 13, 2019 in New York City. Dominik Bindl/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A kétszeres Emmy-jelölt Fred Savage neve nálunk nem annyira ismert, mint a tengerentúlon, de a botrányai kapcsán egyre többször kerül a címlapokra. 
Vágólapra másolva!

Kiderült róla, hogy ő is nőket zaklatott szexuálisan, legalábbis egykori kollégái erről vallottak - írja a Metro. A vádak szerint az egykori gyerekszínész követte a nőket a mosdóba, ahol erőszakosan viselkedett velük, megcsókolta őket és kényszerítette őket, hogy fogják meg a nemiszervét.

Egy anonimitást kérő nő beszámolója szerint Savage-nek két arca van. A nyilvánosság előtt tökéletesen udvarias és jólnevelt, de azokkal, akik lejjebb vannak nála a ranglétrán, nem bánik kedvesen, sőt kifejezetten durva és lenéző, különösen a nőkkel.

"Nagyon erősen rátette a száját az enyémre. A nadrágom felső részéhez nyúlt. Elnyomtam a kezét onnan. Aztán újra az enyémre tette a száját, megragadta a kezemet, és az ágyéktájékához húzta.

Visszahúzódtam. Nagyon dühösen megállt közben. Ekkor egy hirtelen mozdulat miatt el tudtam menekülni" - mondta az áldozatul esett nő.