Dühösek a gyerekei Britney Spearsre, öt hónapja nem beszéltek vele

Teen Choice Awards 2015 - Press Room GettyImageRank3 People DRESS HORIZONTAL Musician SON USA California City Of Los Angeles Lace - Textile Award Silver Colored EMBROIDERY Press Room Television Show Males PORTRAIT Five People Britney Spears Arts Culture a
LOS ANGELES, CA - AUGUST 16: Recording artist Britney Spears poses with Maddie Briann Aldridge, Sean Preston Federline, and Jayden James Federline in the press room during the Teen Choice Awards 2015 at the USC Galen Center on August 16, 2015 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kényelmetlenül érzik magukat Britney Spears mellett a gyerekei, akiket híres anyjuk kellemetlen üzenetekkel is bombáz mostanában – állítja a fiúk apjának, Kevin Federline-nak az ügyvédje.
Vágólapra másolva!

Britney Spears öt hónapja nem látta Kevin Federline-nal közös fiait, a 15 éves Jayden Jamest és a 16 éves Sean Prestont, a fiúk az énekesnő esküvőjén sem jelentek meg júniusban.

Federline ügyvédje most a TMZ-nek nyilatkozott, szerinte a fiúk szeretik az anyjukat, de dühösek rá, ráadásul kényelmetlenül érzik magukat a társaságában – amin nyilván nem segít, hogy Britney szinte folyamatosan meztelenkedik az Instagramon.

Britney Spears és a fiai 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Az ügyvéd arról is beszámolt, hogy Britney "kellemetlen" üzenetekkel bombázza a gyerekeit, és az apjukat is megpróbálja lejáratni előttük – holott Federline állítólag soha nem befolyásolta a fiúkat, ők döntöttek úgy, hogy vele akarnak élni.

Britney és a gyerekek kapcsolata egyébként nem mostanában romlott meg: Jayden James és Sean Preston már évek óta nem aludtak az anyjuknál, mindig csak napközben látogatták meg.