Zámbó Krisztián elárulta, hogy mikor jönne újra össze a volt menyasszonyával

Zámbó Krisztián: „Már nagyon várom, hogy oltár elé vezethessem Zsuzsikát”
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián őszintén beszélt arról, hogy tizenegy év után miért szakított a menyasszonyával, Takács Zsuzskával – és azt is elárulta, hogy milyen helyzetben jönne össze vele újra.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska tizenegy év után szakítottak, de továbbra is jó kapcsolatban maradtak, nemrég például együtt utaztak Egerbe. Az énekes most azt is elmondta, mi lenne a feltétele annak, hogy újra összejöjjenek.

Zámbó Krisztián Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

"Én kértem, hogy engedjük el egymást. Rájöttem, nagyon másra vágyunk – én szeretnék megállapodni, szeretnék édesapává válni, és Zsuzsika egészen máshogy képzeli a közeljövőt. Eleinte nem akart menni, aztán mégis pakolni kezdett. Miután elköltözött, romokban voltam" – idézte Krisztiánt a Ripost.

"Mi értelme lenne ugyanazokat a köröket futni? Beláttam, semmi. Nincs türelmem hozzá. Zsuzsikának mindig lesz hely a szívemben, és nem mondom, hogy nincs benne a pakliban, egyszer újra egymásra találunk, de csakis akkor, ha látom rajta, lenyugodott, és ha azt érzem, egy irányba tartunk. Pedig utálok egyedül lenni! A reggelek a legrosszabbak, de akkor is, így van ez most jól" – tette hozzá az énekes a lehetséges folytatásról.