Anne Heche agyhalott, le fogják kapcsolni a gépekről

Anne Heche
Vágólapra másolva!
Anne Heche színésznő olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy nincs esélye a túlélésre - jelentette be a színésznő ügynöke. Heche múlt hét végén karambolozott valószínűleg drog hatása alatt. Most a környezetében arra számítanak, hogy hamarosan agyhalottnak nyilvánítják, és lekapcsolják az őt életben tartó berendezéseket. Ez valószínűleg azért húzódik, mert Heche még életében felajánlotta a szerveit átültetésre. 
Vágólapra másolva!

Anne Heche színésznő családjának és barátainak képviselői közölték, hogy hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították a sztárt Los Angelesben történt autóbalesete után, és lekapcsolják az életfenntartó gépekről. A színésznő csak addig marad lélegeztetőgépen, amíg az orvosok megállapítják, mely szervei ajánlhatók fel – a donáció Anne Heche kívánsága volt halála esetére - írja a Daily Mail.

Anne Heche Forrás: Instagram

A lap alapján a család közleményét idézve a Blikk azt írta: "Anne-nek hatalmas szíve volt, és nagylelkűségével mindenkit megérintett, akivel találkozott. Rendkívüli tehetségénél is jobban tekintette életfeladatának a kedvesség és az öröm terjesztésé. Emlékezni fogunk rá bátor őszinteségéért, és nagyon fog hiányozni ragyogása."

Heche a baleset pillanatában valamilyen drog, valószínűleg kokain hatása alatt volt. Kétszer is karambolozott, először egy garázsnak ment neki, de hátramenetbe kapcsolt és nagy sebességgel elhajtott. Így száguldott bele egy házba, ekkor a kocsija kigyulladt. Az égő autóban, melyből fél órás küzdelem után tudták kiszedni, súlyos füstmérgezést szenvedett.