Peter Srámek bár már megtalálta első saját otthonát, egyelőre nem osztja meg senkivel. Nehéz számára a párkeresés, mert bizalmatlan lett az elmúlt évek alatt.

Peter Srámek a szakmai életében céltudatosnak tartja magát, de ez a magánéletére már nem igaz. Palik László Futtában című műsorában mesélte el, nehezen találja a boldogságot. Pártalálás szempontból pedig meglehetősen nehezebb a helyzete, mert ismert ember.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Amikor az ember ismertté válik, máshogyan néznek rá, és nehéz megtalálni, ki az, aki az ismert személyt keresi benne, ugyanis már megtapasztaltam, hogy próbáltak kihasználni.

Ez nekem nem volt szimpatikus, mert viszont ha valakit szeretek, annak megadok mindent. Amikor valaki tudatosan belép egy kapcsolatba, és Srámek mellett ér el valamit, az már nem jó. Nehéz eldönteni, engem szeretnek, vagy az énekest a színpadról. Régen, amikor az ismert emberek azt mondták, nehéz párt találni, már tudom, tényleg nehéz" – mondta őszintén a szlovákiai származású 28 éves férfi, aki azt is elárulta, fél éve egyedül él, és mesélt az otthonáról is, ahova a pandémia alatt költözött.