Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Tóth Gabi, énekes
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi az elmúlt egy évben rengeteg bántó üzenetet, halálos fenyegetést is kapott, ami az elmúlt hetekben már olyan méreteket öltött, hogy azt már az énekesnő sem tűrhette szó nélkül - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Sztárban Sztár leszek! mestere csütörtök este Instagram-sztoriban mesélte el, hogy az üzenetek mellett újabban elkezdték hívogatni a honlapján látható telefonszámot, amit egyébként a koncertszervezője kezel - írta a lap.

Az emberek azt gondolják, hogy az az én telefonszámom, ezért fenyegető, nyomdafestéket nem tűrő hívásokkal bombázzák, amiben

a halálomat kívánják és egészen megdöbbentő stílusban juttatják kifejezésre a véleményüket.

Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem. Nem értem, hogy lehet ennyi gyűlölet egyes emberekben és vajon mi az oka? Mit vétettem nekik, amiért a halálomat kívánják? - mondta megtörten a Blikknek Gabi.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy

az elmúlt egy évben egymást érik a hasonló atrocitások, és ez alaposan megviseli lelkileg.

Tóth Gabi énekes Forrás: Bognár Bogi

A tavaly szeptemberi eucharisztikus világkongresszussal kezdődött, amire felkértek hírnöknek és fellépőnek. Azért választottak engem, mert látták, hogy a kislányom születése óta rendszeresen énekelek imadalokat és bibliai idézeteket. Ez részemről egy lelkileg felemelő, megtisztelő küldetés volt, de van, aki politikai kérdést csinált belőle. Elkezdtek támadni, közéletiből a politikai térbe toltak, teljesen indokolatlanul és össztüzet zúdítottak rám a sajtóban. Megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt. Előfordult, hogy valaki követett és azt fotózgatta, hogy éppen kivel találkozom, majd olyan ügyekbe próbáltak belekeverni, amikhez közöm nem volt - mondta a lapnak.

Gabi úgy érezte, szüksége van egy, a politika világában jártas szakemberre, mert ez számára ismeretlen terep és kezelni kell az egyre nehezebbé váló helyzetet. Azóta is rá támaszkodik és igyekszik megfogadni a barátja tanácsait, javaslatait.

Segítségre volt szükségem, mert az ellenem folytatott hadjárat miatt már a karrierem forgott kockán. A helyzet némileg normalizálódott a június végi, erdélyi turnémig. Nem tagadom, kaptunk támogatást, hogy elvihessük a dalainkat a határon túl élő magyaroknak, de ezt többször is nyilatkoztam, nem volt titok – magyarázta Gabi. – Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy

előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják.

Úgy érzi, valakinek vagy valakiknek a tyúkszemére léphetett, a hitvallása bizonyára kiverte a biztosítékot, ezért ez a nagy össztűz. Ráadásul mondvacsinált, átlátszó indokkal.

Mindez egyébként csak a virtuális térben létezik, mert a valóság egészen más.

Csak névtelenül, arctalanul érnek támadások, a való életben mindenki kedves, támogató.

A koncertjeim teltházasak és együtt énekli velem a közönség a dalaimat. Számomra ez a legfontosabb, hiszen azt bizonyítja, az üzenet, amit közvetíteni szeretnék, eljut a közönséghez. Én egy elfogadó ember vagyok, tiszteletben tartom mindenki hitét, értékrendjét, elveit, ezért csak annyit kérek, engem is fogadjanak el olyannak, amilyen vagyok. A hitemmel, az értékrendemmel együtt - mondta Tóth Gabi. – Énekesnő vagyok, a zene pedig nem ismer határokat.