Kiderült, kiknek tartott privát bulit Justin Bieber Magyarországon

Sziget fesztivál 2022.08.12., péntek, harmadik nap, óbudai Hajógyári-sziget, Justin Bieber, Sziget 2022
Vágólapra másolva!
Mintegy százfős stábbal jött Budapestre Justin Bieber. A kanadai világsztár fergeteges koncertet adott a Sziget Fesztiválon, a koncert után pedig egy bérelt limuzinkonvojjal azonnal Turára hajtottak. A Grammy-díjas előadó ugyanis egy privát bulit rendezett csapatának, hogy megköszönje nekik a munkájukat.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Justin Bieber Justice World Tour című koncertsorozata az énekes betegsége miatt júniusban megszakadt, több fellépését is le kellett mondani. Úgynevezett Rumsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, lebénult a fél arca. Hatalmas volt a pánik, de végül a rajongók és a koncertszervezők legnagyobb örömére, két hónap szigorú pihenés és speciális terápia után július 31-én folytatta Európában a sorozatot.

A világsztár és ezzel együtt hatalmas stábja is feszített tempót diktált idén, mint kiderült: szigetes bulijuk volt a szezonzáró. Utána kis szünetre mennek, a turnéjuk csak szeptember 4-én folytatódik Dél-Amerikában - írja a Bors.

A sikeres Sziget-koncert után az énekes meglepetés csapatösszetartó partit szervezett az embereinek, akik nélkül szerinte ő sehol sem lenne. A világsztár által megosztott fotókon jól látszik, ahogy az előadó Pókembernek öltözve szórakoztatja barátait, akik közül többen énekeltek is. A dekoráción is jól látszik a Marvel-tematika, amit bizonyára korábban leegyeztettek a szállodával. A Bors kereste a BOTANIQ Turai Kastélyt is, de titoktartásra hivatkozva nem nyilatkoztak.

Felesége Magyarországra is elkísérte

Bieber magánélete 14 éves korától igazán hektikusan alakult. A szintén tinisztár Selena Gomezzel majd egy évtizeden keresztül se veled, se nélküled szerelemben éltek és állítólag a magyar szupermodell Palvin Barbival is jártak.

Mindenesetre Hailey Baldwint 2018 júliusában jegyezte el, két hónappal később össze is házasodtak, és azóta is boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. A szintén világhírű modell szinte mindenhová, így Budapestre is elkíséri szerelmét közös kutyusukkal, Oscarral együtt.