Vavra Bencéről már kiderült, hogy nagyon sokoldalú énekes a Sztárban Sztár leszek! című műsorból, de most egy egészen új oldaláról is bizonyíthat. A Dancing With The Stars még neki is nagy feladat lesz, de elsősorban nem másoknak, hanem magának szeretne bizonyítani. 

Mi a kedvenc táncod?

Inkább úgy mondanám, hogy mik azok a táncok, amelyeket ismerek. Csárdás, rumba, keringő, cha-cha-cha és a hiphop, ezzel ki is fújt.

Milyen a kapcsolatod a tánccal?

Szeretek táncolni, bár a tánc nem tudom, hogy szeret-e engem. Igazából otthon sokat szoktam bohóckodni magamban, mikor nem látja senki, de ezt most egy egész ország nézni fogja, úgyhogy izgatott vagyok. Várom nagyon.

Milyen partner Laura?

Nagyon jó. Nagyon várom már a műsort, mindig csodálattal nézem a táncosokat, hogy milyen kecsesen bánnak a testükkel, és ha egy kicsit el tudok ebből sajátítani, már a világ egyik legboldogabb embere leszek.

Vavra Bence és Lissák LauraFotó: Csudai Sándor - Origo

Kihívás számodra ez a műsor?

Igen. Elsősorban mindig magam felé tűzök ki célokat, és azokat szeretném megvalósítani. De az már jó, ha fokozatosan, napról napra egy picit jobbak vagyunk, így szeretem a dolgokat megvalósítani mindenben.