Zimány Linda: Mindenhol rosszindulatú pletykákat olvastam magamról

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Zimány Linda
Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Zimány Linda általában kevés dolgot oszt meg a magánéletével kapcsolatban, de a Dancing With The Stars új évadában szeretné egy kicsit a lelkébe is beengedni a nézőket, és egy olyan arcát szeretné majd megmutatni az ősszel induló táncos műsorban, amelyet csak kevesen ismernek. 
Vágólapra másolva!

Van-e valamilyen meghatározó élményed a tánccal kapcsolatban?

A Dirty Dancing. Tizennégy éves koromban kis túlzással anyukámmal mindennap kétszer meg kellett nézni azt a filmet, és akkoriban táncos akartam lenni, akkora hatással volt rám.

Versenytáncos múltam persze nincs, ezért gondolkoztam is, hogy biztos jó ötlet-e a műsorban szerepelni, de bízom a táncpartneremben. Remélem, kitudja belőlem majd hozni azt, amit szeretnék megmutatni.

Zimány Linda Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ez mindenképpen egy jó alap a műsorhoz.

Igen. Meg az tetszett Diniben az első közös próbánkon, hogy mondta, hogy érzi, hogy van egyfajta testtudatom. Nem folyok szét, amikor megemel, és ez a bíztatás nagyon jól esett és önbizalmat adott, hogy nem vagyok teljesen analfabéta a táncban.

Mit szeretnél megmutatni a műsorban?

A nőiességen kívül azt, hogy mi van bennem. A tánc remélhetőleg előhozza majd belőlem azt az oldalamat, amit nem mutatok meg a közösségi média felületeimen. Alapvetően ugyanis nem mutatok sokat a magánéletemről ezeken az oldalakon, de ez egyfajta tudatos védekezés.

és mindent kifordítottak, amit mondtam, ezt pedig nagyon igazságtalannak éreztem. Aztán ahogy idősödtem, elkezdtem befelé fordulni, és szándékosan nincs magánélet a social mediámon, inkább a divat, a szépség, és a smink van középpontban az oldalamon. Bár néha egy-egy idézet vagy egy belsőbb gondolat is kikerül, de szándékosan van ezekből kevés, hogy ne fordítsák ki. A műsorban viszont szeretnék egy szeletet adni abból a "kis Lindából" aki bennem él.

Van esetleg kedvenc táncod?

Ha a Dirty Dancingnél maradunk, a mambó. Bár még nem beszélhetünk arról, hogy melyik táncot kaptuk első adásra a műsorban, de annak ellenére, hogy annyira nem áll hozzám közel az a tánc, még az is lehet, hogy a végére pont az lesz a kedvencem, mert a próbák során egyre közelebb kerül hozzám.

Dénes, könnyű tanítvány Linda?

Bődi Dénes: Nagyon sok tanítványom van, de Lindával kapcsolatban azt tudom mondani, hogy úgy érzem, sokkal mélyebben ismerem őt már ennyi idő alatt is, mint a többi tanítványomat... Velük nincs idő beszélgetni, Lindával viszont annyi időt töltünk együtt, hogy ez is belefér és fontos része a próbáknak.

nagyon alázatos és szorgalmas tanítvány, szóval eddig csak pozitív dolgokat tudok mondani Lindáról.

Zimány Linda és Bődi Dénes Fotó: Csudai Sándor - Origo