Sydney van den Bosch azt találta ki, hogy beiratkozik egy hajós tanfolyamra: már felkeresett egy oktatót, akinek a segítségével mielőbb el tudja sajátítani, hogyan is kell közlekedni a vízen. Néhányan azonnal kérdőre is vonták, hogy rengeteg pénzt elkölt erre az új hobbira, a modell pedig hosszan reagált.

"Azért egy hajós tanfolyam nem túl olcsó és a nyelvtanár se" -  írta az egyik követő, akinek nem kellett sokáig várnia a válaszra, de a TV2 sztárja szerint többen is érdeklődtek nála az anyagi helyzetével kapcsolatban.

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

Jött pár anyagiasabb kérdés, amit piszok egyszerűen meg tudok válaszolni. Hajós tanfolyam: Pont annyiba kerül, mint egy dizájner cipő. Tehát el lehet dönteni, hogy veszel egy sokadik presztízs motyót vagy pedig egy életre szóló élményt. Nyelvtanulás: ha minden nap iszol egy italt egy menő helyen, de lehet az egy kávé is, esetleg dohányzol, vagy hódolsz valami furcsa hobbynak, ezekből mind-mind ki is jön a nyelvtanár ára. Konzekvencia: szinte minden nap otthon kávézom, nem járok koktélozni, nem dohányzom, így belefér" - reagált a modell a 24 óráig elérhető instagramos sztorijában.