Kényszeresen bizonygatja Shane Tusup, milyen jól van Szabó Zsófi nélkül

Szabó Zsófi Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Megállás nélkül bizonygatja jó kedvét Shane Tusup, szinte minden bejegyzése és megnyilvánulása erről szól, miközben feltűnően kerüli a helyeket, ahol volt jegyesével összetalálkozhat.
Vágólapra másolva!

Már három hónapja, hogy bejelentette Szabó Zsófi és Shane Tusup, hogy felbontották az eljegyzésüket és végleg vége szakadt a kapcsolatuknak. Az úszóedző még sokáig próbálkozott visszaférkőzni volt kedvese kegyeibe, aki azonban hajthatatlan volt a béküléssel kapcsolatban.

A híresztelések szerint Tusup agresszív viselkedése vetett véget a kapcsolatnak, ami mindaddig felhőtlennek és boldognak tűnt, míg véget nem ért és ki nem derültek sötét titkaik. Tusup azóta folyton bizonygatja, hogy a többszöri visszautasítás ellenére is boldog és már túl van a szakításon, de önmagát árulta el legutóbbi bejegyzésében, hogy valójában kerüli az egykori sorozatszínésznőt.

– kezdte a bejegyzésében Tusup, aki széles mosollyal pózol egy hegyekkel övezte tájon.

Az úszóedző úgy döntött, inkább csendesen elvonul és túrázik egyet a hegyek között, és elkerüli a Sziget Fesztivált, ahol nagy eséllyel belefuthatott volna egykori kedvesébe, Szabó Zsófiba is.