Nagy döntésre szánta el magát Jennifer Lopez és Ben Affleck

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Momodu Mansaray/Getty Images/AFP (Photo by Momodu Mansaray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, egy visszafogott ceremónián mondta ki a boldogító igent Jennifer Lopez és párja, Ben Affleck, akik már nászútjukon is túl vannak. Most mégis úgy döntöttek, hogy nagy családi és baráti körben is megerősítik az esküjüket egy hatalmas lakodalom keretén belül.
Vágólapra másolva!

Háromnapos lakodalomra készül Jennifer Lopez és Ben Affleck, akik nem tudni miért, de úgy döntöttek, mégis megtartják a nagy eseményt. A híresztelések szerint ezen a hétvégén kerül sor a világraszóló ünnepségre, melyre rengeteg világsztár is hivatalos lesz.

Az eddig kiszivárgott információk szerint ott lesz a színész legjobb barátja, Matt Damon is, rajta kívül Casey Affleck és Jimmy Kimmel neve is a vendéglistán szerepel. A párhoz közelálló forrás a Page Sixnek elárulta, hogy a színész ragaszkodik az álomlagzihoz, mert azt szeretné, ha minden feleségéről szólna és minden tökéletes lenne.

Ezért is választották helyszínként Affleck Georgia állambeli otthonát, mely Riceboróban található és hatalmas telken helyezkedik el a tengerpart közelében. A tervek szerint pénteken kerül sor a próbavacsorára, melyet családi körben terveznek eltölteni, majd másnap lesz a hivatalos ceremónia, vasárnap egy nagy grill és piknik zárja a világraszóló eseményt.

Ben Affleck és felesége, Jennifer Lopez Forrás: Getty Images/Arturo Holmes