Súlyos milliókat követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Vasárnap az esti órákban Majka váratlan bejelentést tett, és az utolsó pillanatban visszamondta a fehérgyarmati koncertet, mondván, hogy a szerződésben leírt feltételek nem valósultak meg. A szervezőknek köszönhetően elképesztő fordulatot vettek az események.
Vágólapra másolva!

Óriási tömeg gyűlt össze Fehérgyarmaton vasárnap az esti órákban. A 2022-es Gyarmati Vigasságokra érkezők izgatottan várták Majka koncertjét - hiába.

„Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak, amire nekünk és nektek szükségetek van" – írta a rapper a bulit lemondó közleményben, ám arra, ami ezután következett, ő maga sem számított. A hoppon maradt szervezők ugyanis egy merész gondolattal felemelték a telefont és megkérdezték Curtist, hogy beugrana-e egykori jóbarátja helyére.

Curtis ugrott be Majka helyére Fotó: Polyák Attila - Origo

– Egy erdélyi turnén voltam és vasárnap estére 2100 kilométerrel a hátam mögött ledőltem a kedvesemmel, amikor hívott a koncertszervezőm. Először azt hittem, hogy viccel, mert láttam, hogy mi a helyzet – mesélte a Borsnak Curtis. –

Igazából a jó szándék vezérelt, amikor elfogadtam a felkérést, hogy megint tudjak segíteni a Petinek, a szervezőknek, és hogy ne maradjanak buli nélkül a rajongók.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

– Curtis szenzációs koncertet adott, pedig neki még annyi technikai feltétel sem volt adott, mint Majkának. Egy ásványvízzel a kezében állt ki és összesen annyit ivott, miközben egy fergeteges műsort adott. Igazán emberi volt! Látszik, hogy ő írta a dalokat, mert mindenféle tűz és látványelem nélkül produkált egy zseniális koncertet!

Sokan azt mondták, jobban jártak, mintha Majkát hallották volna

– ontotta magából a dicsérő szavakat dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat polgármestere, aki hozzátette, anyagilag igencsak rosszul jártak.

– Mi előre kifizettük a teljes koncert díját.

Ő tulajdonképpen 8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni.

Nyilván keressük a jogi lehetőségeket, nem gondolom, hogy lemondunk ennyi pénzről. Lehet, hogy a művész urat vezetik félre, de egy biztos, semmilyen együttműködési készség nem volt a részükről – zárta gondolatait dr. Péter Csaba, aki bízik abban, hogy sikerül majd rendezniük a helyzetet.