Egy ismerőse elárulta az igazat Berki Mazsiról

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi a napokban tett közzé egy üzenetet, mellyel az őt támadóknak akart visszavágni, akik amiatt kritizálják, hogy nem gyászolja eléggé Berki Krisztiánt és csak a luxus érdekli. Most azonban nem egy vadidegen kommentelő, hanem egy Berki Mazsihoz közelálló személy nyilatkozott arról, ő hogyan látja az özvegy viselkedését.
Vágólapra másolva!

Több, mint három hónappal ezelőtt, május 6-án halt meg Berki Krisztián, akinek elvesztését azóta is igyekszik feldolgozni családja, mindenki a maga módján. Berki Mazsi úgy tűnik, hogy az utazásban találta meg a megnyugvást, bár állítása szerint, amit kifelé mutat az csak az élete csekély része és egyébként nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

Aminap azt is elárulta, hogy a tragédia következtében történhetett, hogy leállt az anyatej termelése és kislányát sem tudja már úgy táplálni, ahogy ő szerette volna, és ez nagyon megviseli. Sokan azonban támadják, hogy hazug és csak a luxus és az utazgatás érdekli, ha valóban gyászolna, nem lenne képes így viselkedni. Berki Mazsi eddig jól tűrte ezeket a vádakat, melyek idegen kommentelőktől érkeztek a médián keresztül, most azonban egy ismerős mondta el saját tapasztalatait az özvegyről.

Egyszerűen hozzácsapódik azokhoz a jobb módú emberekhez, akiket Krisztián révén ismert meg és az ő segítségükkel folytatja ezt az életvitelt. Nekem ez cseppet sem szimpatikus. Én a helyében inkább kicsit visszafognám magam és háttérbe vonulnék, mert nemcsak a követőinek, de nekünk sem tetszik a viselkedése. Így bár hívogat minket is, én már fel sem veszem neki a telefont" - idézi a Life.hu a neve elhallgatását kérő informátor szavait.