Alkoholizmusával próbál szerepelni az RTL Klub gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv tovább szerepel a médiában az alkoholizmusát használva, most azt mondta a Blikk-nek, a sikertelen elvonókúra ellenére is új életet kezd, és önerőből próbál kigyógyulni alkoholfüggőségéből.
Vágólapra másolva!

Igaz, csak néhány nap telt el a színész elhatározása óta, de Molnár Gusztáv állítja, azóta egy kortyot sem ivott.

– Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg – kezdte a Blikknek Molnár Gusztáv, aki azért is döntött úgy, hogy egyedül birkózik meg ezzel a feladattal, mert az anyagi tartalékai végképp elfogytak.

Az előző elvonókurán a felesége támogatta, a színész azonban megszegte az egyezségüket, és otthagyta az elvonót .

Molnár Gusztáv Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

"Megértem, hogy véget vetett a házasságunknak, és azt is, hogy már nem támogat. A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül "– mondta Molnár.

- mondta a lapnak a színész. Molnárt tavaly nyáron a volt párja vádolta azzal, hogy bántalmazta a közös gyereküket, aztán idén nyáron kiderült, hogy különköltözött a második feleségétől, mert nagyon komoly alkoholproblémákkal küzd.