Rúzsa Magdi és férje, Simon Vilmos hármas ikrei február elsején születtek, azóta meglepően sokat nőttek, már etetőszékben ülve falatozzák a bébiételt.

Az énekesnő nem sokáig vonult vissza a zenéléstől, már nyár elején koncertezett és azóta is gőzerővel dolgozik és vállal fellépéseket. Természetesen családja és férje mindenben támogatják, amíg Rúzsa Magdit elszólítják a kötelezettségei, de ezen kívül minden időt megragad, hogy gyerekeivel legyen.

Most egy igazán meghitt baba-mama pillanatot mutatott meg rajongóinak, ahogy az egyik gyerekét már etetőszékből, bébiétellel próbálja megetetni. A fotó mellett őszintén bevallotta, hogy nem megy minden zökkenőmentesen, de boldogabb, mint valaha.

Imádom ezeket a perceket. Lehet, hogy fáradtabb vagyok, mint valaha, de három csodával lettünk gazdagabbak! Szétröhögjük magunkat miközben röpködnek az ételek vagy az arcunkban landol a kanál tartalma" – írta a kép mellé Rúzsa Magdi, aki az etetéshez még egy baseballsapkát is felvett, valószínűleg azért, hogy haját védje a kéretlen ételdaraboktól.