Zimány Linda megsérült a táncpróbán

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Zimány Linda
Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Zimány Linda máris megsérült a Dancing with the Stars táncpróbáján, Instagram történetébe feltöltött képén pedig jól látszik, hogy kórház lett a dologból. 
Vágólapra másolva!

Zimány Linda az ambulanciáról jelentkezett be, ám hogy mi történt pontosan, azt nem tudni. A modellről tudni lehet, hogy maximalista, és gőzerővel készülnek az első őszi adásra táncpartnerével Bődi Dénessel, de azt Zimány Linda nem árulta el, hogy melyik testrészével történt a tánc közben baj.

Zimány Linda az ambulanciáról jelentkezett be Forrás: Instagram

A modell 15 órája egy levegőben spárgázós videót tett közzé a közösségi oldalán ami esetleg arra utal, hogy abban a mozdulatsor közben történt a baj, de biztosat nem tudni. Az ambulanciára elkísérte táncpartnere is.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva megtekinthető 24 órán keresztül.

Uddate: Azóta kiderült, hogy Zimány Linda jól van, és bár kényszerpihenőre kell mennie vasárnapig, utána tovább folytatódhatnak a próbák és nincs maradandó sérülése.