Családi viszály miatt Budapestre költöztek Győzikéék

Gáspár Bea, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző nem tudta tovább elviselni a szomszédban élő testvérét, a tévében szintén látható Zsoltit, így Budapestre költözött a családdal.
Vágólapra másolva!

Győzike és a családja Salgótarjánból Budapestre költözött, miután annyira elmérgesedett a viszonyuk a szomszédban élő Zsoltival. A két testvér között akkor indult a rivalizálás, amikor Zsolti is elkezdett tévés munkákat kapni, tavaly pedig amiatt is összevesztek, hogy Zsolti felgyújtotta a két ház közötti nádast.

Gáspár Bea és Győzike Forrás: TV2

"Való igaz, már több mint egy hónapja elhagytuk Salgótarjánt, és Budapesten élünk albérletben Beával, és a lányok, Virág és Evelin is külön lakásban. A családi viszályaink és a folytonos ingázás miatt döntöttünk így. Köztudott, hogy depressziós vagyok és pánikbetegséggel küzdök, az állapotomnak pedig nem tett jót az a feszültség, amiben ott éltünk Zsoltiék közvetlen közelében" – mondta Győzike a Blikknek.

"Jót tett a környezetváltozás. Még nem vagyok jól, de érzem, hogy javulok. Beával is sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta itt élünk, eljárunk randizni és esténként romantikus sétákat teszünk a városban" – tette hozzá.