Alig három hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel meghalt, feleségét máris új férfi oldalán látták egy nyilvános eseményen. Szinte azonnal elindultak a találgatások, vajon milyen viszony lehet Berki Mazsi és a férfi között, akiről kiderült, hogy nem más, mint Nádai Anikó volt férje.

Berki Mazsi és Kovács Dániel Richárd egy dalpremieren vettek részt, ahol Zalatnay Sarolta adta elő legújabb dalát. A párosról fotó is készült, és valóban együtt érkeztek az eseményre, amit az özvegy később próbált magyarázni hivatalos Instagram-oldalán azzal, hogy véletlenül kerültek egy asztalhoz.

Most Berki Mazsi egyik ismerőse tisztázta, hogy milyen kapcsolatban áll a tévés producer és Berki Krisztián özvegye valójában, és több lehet-e közöttük, mint barátság.

Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza. Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin" – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Berki Mazsi és Kovács Dániel RichárdForrás: Berki Mazsi Instagram