Ábel Anitát a Szomszédok című sorozat Mágenheim Julcsijaként ismerte meg az ország, viszont azóta sem vállalt hasonló szerepet és a színészet is háttérbe szorult az életében, leginkább műsorvezetői feladatokat vállalt.

Ábel Anitát idén nyárig a Life TV Ébredj velünk! című reggeli műsorában láthatták a nézők, azonban már nem tér vissza a műsor – sok egyéb műsor mellett – a csatornára. Így Ábel Anita élt a lehetőséggel és a TV2 képernyőjén tér vissza, ráadásul színésznőként láthatják újra a rajongók.

Ábel a TV2 vadonatúj műsorában, a Hazatalálsz című napi sorozatban kapott szerepet, a csatorna már el is kezdte a forgatási munkálatokat – írja a Blikk.

A TV2 vadonatúj napi sorozatának forgatásai a napokban kezdődtek. Büszkék vagyunk rá, hogy a fiatal tehetségek mellett népszerű művészek is erősítik a Hazatalálsz színészcsapatát, akik közül az egyik Ábel Anita. Hamarosan a többi szereplő kilétére is fény derül – írta válaszában a csatorna. A sorozat egy horvát licensz alapján készülő vígjátéksorozat lesz.

Ábel Anita a Szomszédok és mostForrás: MTVA, Facebook/Ábel Anita