Az egykori angol modellt 24 éves korában érte brutális savas támadás: volt párja és annak tettestársa megerőszakolták, majd savval leöntötték a fiatal nőt, aki a maró anyagtól csúnyán megégett, és fél szemére a látását is elvesztette. A támadásnak most tizenöt évvel később is jelentkezett egy veszélyes következménye, melytől mindig is rettegett a ma már kétgyerekes édesanya.

A brit műsorvezetőként ismert Piper férje a múlt hétvégén figyelt fel a furcsa jelenségre felesége bal szemében, amelyre a nő a támadás következtében korábban teljesen megvakult. Egy furcsa fekete folt kezdett növekedni a nő szemében, mely egyre fájdalmasabbá vált számára. Piper maga számolt be az esetről az Instagram-oldalán.

Katie Piper régen és a támadás utánForrás: Facebook/Katie Piper, Northfoto

Szombaton a férjem észrevett egy kis fekete foltot a vak szememben, én akkor izgatottan azt gondoltam, hogy megint van pupillám, de vasárnapra a bal szemem rendkívül fájt és nem tűrte a fényt, így bekötöttem és a régi sérülések számlájára írtam. Már megszoktam, hogy érzek valamilyen szintű kényelmetlenséget, ezért elmentem dolgozni. Vasárnap estére hányingerem lett, és rendkívüli fájdalmat éreztem. Felvettem a kapcsolatot a szemspecialistámmal ... és sajnos megerősítette, hogy a fekete folt egy lyuk volt a szememben és a szemem perforálódott. Ettől mindig is tartottam, hogy ez megtörténhet" – írta bejegyzésében Katie Piper, akit a kórházba szállítása után azonnal megoperáltak.

A bejegyzésében egy friss fotókat is megosztott magáról és orvosáról is a műtét után, mivel nagyon hálás a sok segítségért, amit az évek során kapott a specialistától.

Lehet, hogy vannak gonosz emberek a világon, de vannak hihetetlen emberek is, akik nap mint nap csodálatos dolgokat tesznek az emberekért" – utalt a korábban őt ért súlyos támadásra Piper, aki ezek ellenére is próbál pozitív maradni.

A képek között lapozhat: