Botrányba fulladhat Fekete Dávid tárgyalása, sok károsult fogja várni

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Megvan az időpont, november 21-én kezdődik Fekete Dávid tárgyalása – amit az egyik károsult szerint sok sorstársa már nagyon vár, hangos délelőtt lesz a bíróságon.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid jelenleg házi őrizetben van, több százmilliós csalássorozatával kapcsolatban még csak november 21-én kezdődik a tárgyalás. A dátumról természetesen nemcsak ő, de a károsultjai is kaptak értesítést, egyikük el is árulta a Ripostnak, hogy már nagyon várja, hogy szembenézzen az őt átverő énekessel.

Fekete Dávid Forrás: Instagram/Fekete Dávid

"Nos, megjött a hivatalos levél, amire sokan vártunk. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor Fekete Dávid tárgyalása november 21-én reggel kezdődik. Felteszem, nem tart majd sokáig, mert Dávid aligha ismeri majd be a bűnösségét az első kanyarban, de hogy sokan várjuk majd a terem előtt, az már biztos. Úgy hallom, hogy majd' minden átvert és meglopott sorstársam ott akar lenni" – mondta.

"Nem akarok találgatásokba bocsátkozni, de akadnak köztük olyanok, akik nem a békés természetükről híresek, és olyanok is, akiknél a rendőrség nem látta megalapozottnak a bűncselekmény megvalósulásának tényét, így ők értethetően csalódottak. Szóval szerintem hangos délelőttre készülhet majd a bíróság" – tette hozzá.