Tűszúrásokkal kínozzák Vajna Tímeát

privát repülőgép, privát repülő, magánrepülő, magán, repülő, Vajna Timi, Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Andy Vajna özvegye már régóta szeretne édesanya lenni, de eddig mindhiába. Sok fájdalmas beavatkozáson túl van már, de mégsem adja fel a reményt és mindent megtesz, hogy saját gyereke szülessen.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron jegyezte el Vajna Tímeát párja, aki egyben üzlettársa is. Zoltánnal eleinte barátok voltak, majd átalakult kapcsolatuk szerelemmé, bár már többször is szakítottak, mégis mindig visszataláltak egymáshoz. Az esküvőre még nem kerítettek sort, de ettől függetlenül is próbálkoznak, hogy gyerekük szülessen.

Vajna Tímea hamarosan kétszeres nagynéni lesz és láthatólag bolondul húga, Palácsik Lilla kisfiáért, akinek hamarosan megszületik második gyereke is. Minden bizonnyal nehéz lehet látni, hogy testvérének már a második babája érkezik, miközben neki fájdalmas kezeléseknek kell magát alávetnie, hogy esélye legyen a fogantatásra.

Tavaly egy nőgyógyászati műtéten is átesett, miután kiderült, hogy endometriózissal küzd és egy petefészek cisztát is eltávolítottak az operáció során. A műtét után egy meddőségi klinkán is kezelték, eddig sikertelenül.

Andy Vajna özvegye azonban nem adja fel könnyen, nemrég egy fotót is mutatott követőinek, melyen több tucat tűt szúrtak a hasába egy akkupunktúrás kezelés során, melytől azt reméli, hogy segíthet a problémáján.

Forrás: Vajna Tímea Instagram