Ezt gondolja Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról Andrei Mangra

Dancing with the Stars sajtóesemény Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Vágólapra másolva!
Bombaként robbant a hír, hogy Tóth Andi és Marics Peti öszejöttek, amiért kaptak hideget és meleget is. A lány korábbi táncpartnere, Andrei Mangra is elárulta mit gondol a párról. 
Vágólapra másolva!

Andrei Mangra még sosem találkozott Marics Petivel személyesen, de Tóth Andit nagyon is jól ismeri és mai napig jó barátságban van vele.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Én nagyon boldog vagyok ettől. Nem ismerem Marics Petit, de annyit tudok róla, hogy sikeres és tehetséges énekes. Személyesen nem találkoztunk még, így még nem tudtam véleményt kialakítani róla, csupán annyit, hogy egy jóképű fiatalember.

olyat, aki szereti, imádja, és aki a tenyerén hordozza őt. Egy olyan ember kell mellé, aki kihozza belőle a gyönyörű énjét, és nem mást - mondta Mangra a párosról. Ő biztosan tudja, hogy milyen ember való az énekesnő mellé, hisz korábban együtt nyerték meg a Dancing With The Stars második szériáját.

Forrás: Story