Halálos alkoholelvonási tünetei miatt megy vissza az elvonóra az RTL gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Már második házassága megy rá Molnár Gusztávnak függőségére, az alkoholra, amiről azok után is képtelen lemondai, hogy már a kisfiát sem láthatja és jelenlegi felesége, Molnár-Fazekas Vivien is egyik napról a másikra elhagyta őt. Most azonban olyan dolog történt vele, ami miatt elgondolkodott az életén és úgy döntött, hogy segítséget kér a leszokáshoz.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztávnak nem csak az alkohollal, de bipoláris elmezavarával is meg kell küzdeni, mostanra már egyedül, ugyanis felesége nem tűrte tovább a bántalmazó kapcsolatot, amiben élnie kellett. A lezüllött színész még ezek után sem állt le, majdnem halálra itta magát és saját bevallása szerint rengeteget fogyott és egyre mélyebbre süllyedt, mire ráeszmélt arra, hogy mi történik vele.

enni sem tudok. Először a pszichiátriára kell bevonulnom a zárt osztályra, onnan pedig az elvóra. Szeretnék példát mutatni, hogy innen is fel tudok állni és Vivinek, a feleségemnek is bizonyítani, hogy menni fog. Megértem, hogy elhagyott, sajnálom, hogy végig kellett néznie a leépülésemet – mondta a Blikknek az alkoholista sorozatszínész, aki nagy árat fizetett azért, hogy belássa végre, segítségre szorul.

A kezdőlökést az adta meg számára, hogy nemrég ő maga is halálra rémült, amikor a delirium tremens, azaz a halálos alkoholmegvonás tüneteit észlelte magán.

"Egyik hajnalban úgy ébredtem, hogy artikulátlan hangokat adok ki, és kontrollálhatatlanul remegek. A remegés folyamatossá vált, mint ahogyan a hányinger és a verejtékezés is. Ettől már tényleg nagyon megijedtem, mert hiába határoztam el, hogy egyedül leteszem a piát, be kell látnom, hogy ez nem fog menni. Az elvonási tünetek túl erősek – mesélte a lapnak Molnár Gusztáv, aki ekkor döntött úgy, hogy újra megpróbálkozik az elvonóval.

„Nem akarok az a színész lenni, aki 35 évesen halálra itta magát.

Ha ezt a lépést most nem teszem meg, akkor ezt nem fogom túlélni" – zárta gondolatait a színész, aki reméli, hogy orvosi segítséggel végleg leszámolhat az alkoholizmussal.