Nika vagy Kollányi Zsuzsi? Megosztottak Majka rajongói

Nika, Veres Mónika
Vágólapra másolva!
A rapper közölte, mi jó neki, de a követői egy része elégedetlen.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban mi is megírtuk, Kollányi Zsuzsi meglepő kijelentést tett, miszerint szívesen állna újra színpadra Majkával, ha úgy alakulnának a dolgok. "Gyakran szokták kérdezni, mit mondanék, ha ismét felvetődne ez a lehetőség. Biztos, hogy sokat gondolkodnék rajta, mérlegelnék, de szerintem azt mondanám, próbájuk ki.

Szerettem azt az időszakot, amit együtt vittünk végig, és örömmel tölt el, hogy ehhez én is hozzájárulhattam. Már nincsenek bennem tüskék, csak a jóra és a szépre emlékszem. Bár nem tartom a kapcsolatot szinte senkivel abból a társaságból, azért én is látom, hogy mennyire sikeresek, és őszintén mondom, hogy örülök neki" – mondta a Blikknek az énekesnő, aki korábban gyerekvállalás és családi okok miatt távozott Majkáéktól.

Nika, Veres Mónika Instagram

A hír természetesen eljutott a rapperhez is, aki röviden, de egyértelműen reagált a felvetésre. "Nagyon köszönöm Zsuzsinak az együtt töltött éveket és a munkáját, amivel segítette a produkciót, de jelenleg nem tervezünk változást a zenekar összetételében. A csapat és a közönség is meg van elégedve Nikával, sőt, az elvárásainkon felül teljesít" – nyilatkozta a rapper a Blikknek.

A rajongók reakciója elég vegyes, íme egy pár vélemény a Facebookról:

"Nem lecserélte Majka, hanem Zsuzsi ment el ilyen-olyan okok miatt. Lett a helyére Nika és egy szóval sem azt mondta Zsuzsi, hogy vissza akar menni, csak ha úgy alakulna, akkor megpróbálná újra Majkáékkal."

"Nika klasszisokkal jobb énekesnő, bár imádtam Kollányit! De most így kerek a csapat!"

"Nika nem ide való. Jó hangja van, de nem illik a Majka-csapatba. Gyere vissza Zsuzsi!"

"Legalább lenne egy énekes a csapatban, akinek van hangja!"

"Szerintem Nika hangja nagyon karakteres, maga az erő, kirobbanás, viszont szerintem Majkáék stílusához egy lányabb női hang, jobban illett."

"Mit képzel a Zsuzsi. ? Majd kirúgják Nikát, mikor már jòl összeszoktak? Ezt nem várhatja el."

"Pedig Zsuzsi fényévekkel jobb, mint Nika! Nika egy csitri hozzá képest és szörnyen néz ki! Nagyon erőltetett, amit művel!"