További megrázó részleteket árult el a drogszeánszon történtekről VV Anett

VV Anett
Vágólapra másolva!
Júliusban rázta meg az országot annak a szokatlan esetnek a híre, hogy egy meztelen nőt találtak a siklósi erdőben, aki már egy napja törött csontokkal feküdt a földön és küzdött az életéért. Hamarosan kiderült, hogy ez a nő valójában Béres Anett, az egykori pornós, Sáfrány Emesével ment egy úgynevezett teaszeánszra, melytől azt remélték, hogy megszünteti lelki gondjaikat.
Vágólapra másolva!

Az egykori realitysztárt egy napig keresték a hatóságok, mire mégis civilek találtak rá az erdő mellett, akik jelentették az esetet. Az egykori Aleska Diamond is kétségbeesetten kereste barátnőjét, aki hirtelen eltűnt a szeme elől, mielőtt haza indultak volna. Béres olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy több mint hatórás műtéttel tudták megmenteni.

Béres Anett már otthon lábadozik édesanyájánál, hiszen egyedül még képtelen ellátni magát, ugyanis folyamatosan gerincmerevítőt kell hordania és a lábán is gipsz van, így mankóval tud közlekedni. A súlyosan sérült Béres korábban már említett egy-két részletet, ami rémlik neki az ominózus estéről, most további részleteket árult el, hogy hogyan sérülhetett meg ennyire és mi járt a fejében.

Sajnos nagyon rossz helyre kerültem. Magyarországon sehova sem szabadott volna menni" – vonta le a következtetéseket utólag Béres Anett, aki rájött, hogy a szertartást vezető nő egy kókler volt, ezért történt vele a szörnyű baleset.

Az egykori realityszereplő elmondta azt is, a tea hatására érezte a késztetést a folyamatos menekülésre és valami halvány emléke maradt arról, hogy egy kilátóra is felmászott. Béres úgy gondolja, hogy sérülései ebből adódhatnak, szerinte a kilátóból kizuhanva szerezhette a töréseket, bár erre konkrétan nem emlékszik. Az orvosok szerint biztos, hogy zuhanás következtében tört el a lába, a csigolyacsontja és a sarokcsontja is és egy milliméteren múlott, hogy nem lett még súlyosabb sérülése.

egy egész napot és egy éjszakát. Azt éreztem, hogy kész, nem szeretnék tovább élni. Azt éreztem, hogy szeretnék meghalni" – idézi a Blikk Béres Anett szavait, akit egy arra haladó autó utasai mentettek meg a haláltól, aki meghallották a nő kétségbeesett kiáltását és megálltak segíteni. A rendőrség nem adja ki a három férfi nevét, de Béres Anett szeretné valahogy megtalálni őket, hogy köszönetet mondjon személyesen is a segítségükért.