Enrique Iglesias

Már az apja is nagy spanyol énekesnek számított, de Julio Iglesias fia, nagyobb nevet vívott ki magának - főleg a fiatalabb korosztályokban. Enrique Iglesias érzéki, fülledt balladáiról és latinos, táncolható dalairól ismert. Tehetségével kapcsolatban nála is megoszlanak a vélemények, de sok műsorban bizonyította már be, hogy valójában tud énekelni. Mindezt azután, miután egy olyan felvétel került fel róla a netre, melyen borzalmasan énekel.  Ez volt az.:

Selena Gomez

Az énekes-színésznő-producer-üzletasszony Selena Gomez, sokak szerint okosan teszi, hogy ennyi területtel foglalkozik, mert nem feltétlenül az éneklésben a legjobb. Selena Gomezt világszerte nagyon szeretik, de ő maga sosem vallotta magát énekesnőnek. Filmezéssel kezdte pályáját, még a Disney irányítása alatt, majd kipróbálta magát a popkarrierben is, mely szintén sikeresen alakult számára. De Gomez is sokat táncol a koncerteken, így hangja sokszor gyengécske, hamis és lihegős. 

Taylor Swift

A country énekesnőből popsztárrá változott Taylor Swift kérdőjelesen került erre a listára, mert számtalan olyan videó található az interneten, melyeken kristálytisztán énekel és eltalál minden hangot. Ám kering néhány olyan felvétel is, melyeken Swift sokszor nincs a jó hangnemben, nem bírja kiénekelni a magas hangokat, és a sok tánc miatt ő is zihál a színpadon. 

 A cikk folytatásáért lapozzon!