Drake

Az amerikai rapper, énekelni is szokott, ám ezt sokak szerint nem szabadna engedni neki. Drake hangja sok felvételen nagyon hamis és gyenge, mégis milliók rajonganak érte. Az alábbi videóban ő is szerepel:

Justin Bieber

Justin Bieber az idei Sziget egyik fénypontja volt, rengetegen voltak a fellépésére kíváncsiak. Aztán sokan csalódottak lettek a koncertje után, mert nem igazán erre számítottak tőle. Bieber a YouTube-nak köszönhetően lett ismert, aztán pedig jókor volt jó helyen, és Amerikában sztárproducerek vették a szárnyaik alá. A stúdióban utómunkával tökéletesítik a hangját, de az élő fellépésein nem tudja mindig azt a szintet hozni. 

Madonna

Az olasz származású popkirálynő ma sem tud visszavonulni, 64 évesen is színpadon áll. Madonna képtelen megöregedni, de sokan azon a véleményen vannak, hogy ideje lenne visszavonulnia, míg megteheti méltósággal (valójában már késő, elég megnézni ezt a képgalériát, oda a méltóság). Bár popénekesnőként alkotott életművet, de hangja közel sem tökéletes. Madonna saját bevallása szerint magát sosem tartotta énekesnek, sokkal inkább előadóművésznek.