Komoly döntésre készül Varga Viktor és párja

Varga Viktor és párja
Vágólapra másolva!
Varga Viktor és barátnője, Zsembera Liliána már több mint egy éve élnek boldog párkapcsolatban, azonban még az eljegyzés és az esküvő eddig váratott magára. Most egy sokatmondó fotót osztott meg a táncosnő, mellyel arra utal, hogy hamarosan komolyabbra is fordulhatnak a dolgok.
Vágólapra másolva!

Hatalmas az összhang az énekes és barátnője között, nagyon hasonló a gondolkodásuk, ami fontos egy jól működő kapcsolatban. Varga és párja nemrégiben együtt még egy Amazonas-túrára is elutaztak kettesben, ami elég nehéz terep egy nő számára. A zenész szerencsés, hogy barátnője ilyen alkalmazkodó és elfogadó, ezért nem is lenne meglepő, ha hamarosan lánykérésre kerülne a sor.

Minden bizonnyal Zsembera is jól érzi magát ebben a koránt sem unalmas kapcsolatban, ahol mindig történik vele valami izgalmas, ezért is osztott meg magáról egy sokat mondó fotót, mellyel párjának is burkoltan üzent, hogy lehet ideje lenne szintet lépni a kapcsolatukban. Ugyanis a táncosnő egy esküvőn járt, ahol ő volt a szerencsés, aki elkapta a menyasszonyi csokrot és széles mosollyal mutatta a kamerába, ezzel azt sugallva párjának, hogy ő készen áll a házasságra.